/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Trei polițiști, reținuți după ce au primit mită de la un șofer, prins beat la volan

missing
14 noiembrie 2019, ora 11:02

Trei polițiști au fost reținuți de ofițerii CNA şi procurorii anticorupție pentru corupere pasivă. Este vorba despre doi agenți de patrulare şi un ofițer al Serviciului supraveghere tehnică şi accidente rutiere al IP Orhei.

Potrivit denunțătorului, oamenii legii au cerut şi au primit în două tranșe, suma de 5 000 de lei pentru a nu documenta un șofer care a urcat la volan în stare de ebrietate.

Pe numele polițiștilor a fost inițiată o urmărire penală în temeiul art. 324 – corupere pasivă.

În prezent, aceștia sunt reținuți pentru 72 de ore în izolatorul CNA, iar dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la zece ani de închisoare, amendă şi privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram