/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Alexandru Slusari regretă dezbinarea Blocului ACUM în CMC. ”Se repetă situația din Parlament”

15 noiembrie 2019, ora 13:22

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari regretă faptul că PPDA și PAS au mers cu fracțiuni separate în Consiliul Municipal Chișinău. Într-o postare pe Facebook, Slusari spune că Platforma DA au făcut tot posibilul pentru a păstra unitatea Blocului ACUM.

”Regret foarte mult dezbinarea blocului ACUM în consiliul municipal. Se repetă situația din Parlament. Atunci acest lucru a adus prejudiciu cauzei.

Platforma DA și atunci și acum a făcut totul posibil pentru păstrarea unității. Dar, probabil, aceasta este strategia colegilor noștri de la PAS. Am luat act de poziția lor”, a scris Alexandru Slusari.

Amintim că la ședința de constituire a CMC, care are loc astăzi, PPDA și PAS au anunțat că vor avea fracțiuni separate. Președintele fracțiunii PPDA a devenit Andrei Năstase, iar cel al PAS – Vasile Grădinaru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram