/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un raportor european vine în curând în Moldova: „Joaca de-a guvernarea... n-o să rămână fără consecințe”

missing
15 noiembrie 2019, ora 15:23

Raportorul European pentru Republica Moldova Dragoș Tudorache va întreprinde în curând o vizită la noi în țară pentru a vedea „cum poate da o mână de ajutor” autorităților. Totuși, dânsul a reiterat că în cazul în care noua guvernare nu va continua politicile ce vor oferi încredere partenerilor occidentali vor urma consecințe. 

Sper că acest Guvern să confirme parcursul pro-european și să continue reformele începute în mandatul Maiei Sandu. Este necesar să fie oferite aceste asigurări pentru ca să înțelegem dacă viteza cu care președintele Dodon a găsit o soluție atât de rapidă este o veste bună sau nu. Joaca de-a politica sau de-a guvernarea, în care se ignoră stabilitatea și continuarea unor politici clare care să le ofere încredere partenerilor occidentali, nu o să rămână fără consecințe”, a scris pe pagina sa de Facebook Dragoș Tudorache.

De asemenea, dânsul a menționat că Republica Moldova are susținere deplină de la Bruxelles pe drumul ei european. Potrivit lui, ca în cazul României acum 20 de ani, este nevoie de un efort real și de reforme substanțiale.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram