/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

A decedat fostul șef al Direcției locative a Primăriei Chișinău. Chirtoacă: „L-a băgat de viu în mormânt regimul Plahotniuc-Dodon”

missing
17 noiembrie 2019, ora 17:19

Fostul șef al Direcției locativ-comunale a Primăriei Chișinău, Petru Gontea, s-a stins astăzi din viață. Ex primarul capitalei, Dorin Chirtoacă a transmis condoleanțe familiei, comentând că l-a „băgat în mormânt” actuala guvernare, care l-ar fi hărțuit cu dosare penale.

„Condoleanțe familiei Gontea. A fost un om de treabă. Știa bine meseria. L-a băgat de viu în mormânt regimul Plahotniuc-Dodon și uneltele sale de la „Apă-Canal”, procuraturi și judecătorii, care i-au fabricat dosare penale. Păcat”, a scris Dorin Chirtoacă pe Facebook.

Petru Gontea și-a dat demisia de la șefia Direcției locativ-comunale în ianuarie 2018, pe când interimatul funcției de primar al Chișinăului era ocupat de Silvia Radu. Aceasta a motivat că a fost nevoie de un suflu nou și o viziune mai modernă în ceea ce ține de managementul problemelor la această direcție a Primăriei.

/VIDEO/ Şeful Direcţiei locativ-comunale a Capitalei şi-a dat demisia. Silvia Radu: „Este nevoie de un suflu nou”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram