/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Fotbaliștii moldoveni, obosiți înainte de meciul cu Islanda. Au fost ținuți 8 ore pe aeroport

missing
17 noiembrie 2019, ora 15:35

Echipa națională de fotbal a R. Moldova a fost nevoită să aștepte opt ore în aeroportul din Paris, după meciul cu naționala Franței. Avionul companiei „Fly One”, de pe o cursă regulată, care urma să aducă fotbaliștii acasă, a zburat cu o întârziere de opt ore.

Jucătorii se arată indignați de acest fapt și spun că au fost astfel privați de odihnă înainte de meciul cu Islanda, pe care urmează să-l joace în această seară.

„Este inadmisibil ca o companie aeriană să-și bată joc în halul acesta de Echipa Națională. „Fly One” nu doar i-a făcut pe jucătorii Naționalei să nu doarmă o noapte întreagă după meciul cu Franța, dar și-a bătut joc de toată țara, care așteaptă cu sufletul la gură meciul cu Islanda, ca pe o gură de oxigen pentru fotbalul nostru.

Dar cum sa faci performanță, când cineva îți dă peste cap tot programul de pregătire și nu te lasă să dormi cu o zi înainte de meci? Cum sa faci performanță când ajungi acasă după o noapte nedormită, iar poliția rutiera te oprește și te ține în autocar o grămadă de timp pentru că lor le arde de nu știu ce verificări? Pentru cine se face fotbal și sport în general? Sport, domeniu care a făcut imagine Moldovei de sute de ori mai mare decât orice ambasador”, a scris pe Facebook jurnalistul sportiv Alexandru Grecu.

Amintim că, în această seară, cu începere de la ora 21:45, pe stadionul Zimbru se va disputa meciul  cu Islanda, în preliminariile „EURO 2020”. Acesta va fi arbitrat de o brigadă din Cehia, condusă de Pavel Královec.

Echipa Națională de fotbal a R. Moldova se întâlnește astăzi în ultima partidă din „Grupa H” a preliminariilor „EURO 2020”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram