/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Veste bună pentru turiști! Primul an în care pensiunile din Clisura Dunării vor fi deschise pe 1 Decembrie

missing
17 noiembrie 2019, ora 16:45

Peste trei mii de turişti sunt aşteptaţi să petreacă în Clisura Dunării de Ziua Naţională a României, care se sărbătorește pe 1 Decembrie. Proprietarii de pensiuni pregătesc programe speciale, petreceri în aer liber și plimbări nocturne cu barca pe Dunăre.

Acesta este primul an când pensiunile din Clisura Dunării sunt deschise de 1 Decembrie. Aproximativ jumătate dintre unităţile de cazare din Eşelniţa şi Dubova au deja locurile rezervate, pentru perioada 29 noiembrie-1 decembrie, scrie Mediafax.

Proprietarii spun că şi-au adaptat oferta cererii tot mai mari venite din partea turiştilor care plătesc, în general, cu vouchere de vacanţă. Preţurile la cazare pornesc de la 180 de lei pe noapte /cameră şi ajung şi la 300 de lei pentru un apartament/noapte, cu mic dejun inclus.

Datorită tichetelor de vacanţă, eliberate de Guvernul României, a crescut foarte mult turismul în zona Dunării.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram