/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Chicu s-a întâlnit la Guvern cu primarul capitalei Ion Ceban. Despre ce au discutat

missing
18 noiembrie 2019, ora 15:09

Noul prim-ministru Ion Chicu a avut astăzi o întrevedere la Guvern cu primarul general al capitalei Ion Ceban. Șeful Executivului l-a felicitat cu victoria în campanie și i-a urat succes.

Cei doi au vorbit despre problemele de ordin intern și extern, printre care: problema asigurării cu gaze naturale, pregătirea de sezonul rece, ordinea publică și altele. „Asigurarea ordinii publice prezintă un interes sporit pentru noi. În plan general, obiectivul de bază este creșterea bunăstării, siguranței și calității vieții cetățenilor”, a declarat prim-ministrul.   

Ion Chicu a precizat că Guvernul va susține intenția de implementare a proiectelor sociale în interesul cetățenilor și a făcut referire la realizarea unui plan de acțiuni pentru perioada rece a anului.

În cadrul întrevederii, Ceban a vorbit despre subiectele care se află în lista de priorități ale actualei conduceri a Chișinăului, precum:

  • Construcția centurii orașului Chișinău;
  • Intensificarea colaborării cu structurile Ministerului Afacerilor Interne și Inspectoratul General de Patrulare privind soluționarea problemei construcțiilor ilegale, dar și asigurarea ordinii publice;
  • Reabilitarea drumurilor intercartier;
  • Identificarea unui teren pentru reamplasarea Gării auto centrale la periferia orașului;
  • Întreprinderea unor acțiuni concrete de pregătire pentru perioada rece a anului, dar și organizarea sărbătorilor de iarnă.

La final, prim-ministrul l-a asigurat pe Ceban că va susține intențiile Primăriei.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram