/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Trafic suspendat pe traseul Leușeni – Dubăsari. Cum va circula transportul

missing
18 noiembrie 2019, ora 14:39

Un sector de drum din Moldova va fi închis, începând de azi. Este vorba despre traseul M1 frontieră cu România – Leușeni – Dubăsari – frontieră cu Ucraina.

Potrivit polițiștilor INP, transportul este redicționat pe traseul R1 Chișinău – Ungheni – frontieră cu România până la intrare în comuna Trușeni cu întoarcere spre traseul M1.

Polițiștii de patrulare recomandă șoferilor care se deplasează în această direcție să conducă atent, să păstreze viteza pentru a reuși să vireze la timp, să nu neglijeze marcajul 1.3 „linie îngustă continuă dublă” și să se conformeze cerințelor inspectorilor de patrulare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram