/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

CSM nu s-a putut întruni nici azi. Ședința a fost amânată din lipsă de cvorum

missing
19 noiembrie 2019, ora 10:11

Membrii Consiliul Superior al Magistraturii, revocați din funcție la Adunarea Generală a Judecătorilor din 27 septembrie, urmau să se întrunească astăzi în ședință. Acest lucru nu a fost însă posibil, din lipsă de cvorum, fiind prezenți doar șapte membri.

Pe ordinea de zi erau 27 de subiecte, printre acestea urma să fie examinată și cererea de demisie a judecătorului Xenofon Ulianovschi de la Curtea de Apel Chișinău, care este tatăl fostului ministru de Externe – Tudor Ulianovschi.

Totodată, potrivit președintelui CSM, Dorel Musteață, urma să fie examinată și sesizarea procurorului general interimar Dumitru Robu, înregistrată ieri, privind eliberarea acordului pentru reținerea, aducerea silită și arestarea unui judecător. Acesta nu a precizat însă despre cine este vorba.

Agenda cu toate cele 27 de subiecte care urmau a fi examinate astăzi poate fi accesată AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram