/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Maia Sandu despre numirile de astăzi din Guvern: „Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc”

19 noiembrie 2019, ora 16:17

După ce doi ambasadori, un consul și mai mulți secretari de stat au fost numiți astăzi de Guvern, fosta prim-ministră Maia Sandu a venit cu o reacție. Președinta fracțiunii PAS Blocul ACUM este de părere că persoanele numite ar reface „vechile prietenii dintre Dodon și Plahotniuc”.

„Numirile la grămadă de astăzi reconfirmă faptul că democrații și socialiștii puneau la cale de multă vreme demiterea Guvernului Sandu, deoarece și corupții din PD, și corupții din PSRM s-au speriat de o justiție adevărată. Dar asta deja știam cu toții.

Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc. Este evident pentru toți în slujba cui vor lucra cei mai mulți dintre acești oameni: în serviciul celor care s-au grăbit să dea jos Guvernul care le-a oprit schemele și a redistribuit banii din buget celor mai nevoiași. În serviciul celor pe care o justiție adevărată i-ar fi trimis direct la închisoare.

Succes nu vă pot ura, dar vă promit că vă vom urmări cu atenție. Toată țara va fi cu ochii pe voi. Oamenii acestei țări merită un guvern mai bun decât atât”, a scris Sandu pe pagina sa de Facebook.

Actualul consilier al bașcanului Găgăuziei, Dimitri Croitor, a fost numit în funcția de ambasador al R. Moldova în Turcia. O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi de membrii Cabinetului de miniștri.

Tot astăzi, Guvernul l-a înaintat pe Mihai Căpățână pentru funcția de consul al R. Moldova în Frankfurt pe Main, Germania.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram