/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Încă o ambulanță, vandalizată în raionul Ștefan Vodă

missing
20 noiembrie 2019, ora 10:53

Încă o ambulanță a fost vandalizată aseară, după ce un echipaj de medici a venit la un pacient. 

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 22:00, în raionul Ștefan Vodă. Echipa de medici venise la o chemare, la ora 22:39, în satul Slobozia la o persoană care avea febră. În timp ce doctorii se aflau în casă la pacient și îi acordau ajutor medical, un necunoscut s-a apropiat de ambulanță, folosind un limbaj necenzurat și a lovit în mașină cu un obiect din lemn.

Persoana agresivă a spart girofarul, fereastra laterală și a deteriorat caroseria. Echipa AMU a anunțat poliția, care s-a deplasat la fața locului și a documentat cazul.

Amintim că, un alt caz în care o ambulanță a fost vandalizată s-a întâmplat acum trei zile pe strada Petru Zadnipru, din sectorul Ciocana. În mașina ambulanței se afla doar șoferul când un individ necunoscut s-a apropiat și i-a cerut să cheme echipa de medici și să o ducă la spital pe iubita lui care se simțea rău. Șoferul a încercat să îi sugereze individului care chemase, de altfel, o altă echipă de la urgență, să o aștepte. Ultimul, care era în stare de ebrietate, a devenit agresiv, însă, a luat o rangă de metal și a început să lovească în mașină.

Foto: AMU

Foto: AMU

Foto: AMU

Foto: AMU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram