/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ O femeie, arestată în Argentina, după ce a simulat ca este însărcinată. A vrut să treacă granița cu o cantitate mare de droguri 

20 noiembrie 2019, ora 16:06

O femeie a fost arestată în Argentina după ce s-a descoperit că simula o sarcină în a noua lună pentru a face trafic de droguri. Mai exact, femeia a vrut să treacă peste graniță o cantitate mare de droguri ce au fost ascunse în burta falsă, scrie Digi24.

Ofițerii au percheziționat-o pe femeia a cărei identitate nu a fost făcută publică, după ce au găsit două pachete de marijuana într-o geantă care îi aparținea bărbatului care o însoțea. Atunci au descoperit că în „burta de gravidă” avea patru kilograme de canabis, drogurile fiind ambalate în pachete mici, lipite cu bandă adezivă.

Cei doi au fost reținuți într-un punct de control aflat la granița cu Chile. Se crede că intenționau să ajungă în orașul patagonian Santa Oliva.

Patricia Bullrich, ministrul federal al Securității din Argentina, a postat pe Twitter fotografii cu femeia arestată, alături de mesajul: „Și-a făcut o burtă falsă în care a ascuns 15 pachete de canabis cu care voia să treacă granița. Femeia, împreună cu un bărbat au fost arestați”.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Ofițerii au descoperit un pasager care avea două pachete de canabis în bagaj. O tânără care părea a fi însărcinată călătorea cu el. I s-a cerut să coboare din vehicul și atunci s-a descoperit că nu avea niciun copil, ci căra droguri în burta falsă”.

În urmă cu patru ani, aceeași femeie a fost depistată pe un aeroport din Columbia transportând 1,5 kg de cocaină lichidă în sutien. Atunci, drogurile au fost puse în niște mănuși.

Foto: Twitter/
Patricia Bullrich

Foto: Twitter/
Patricia Bullrich

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram