/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Polițist exemplu! Un moldovean stabilit în SUA, în centrul atenției americanilor după ce i-a dat de mâncare unui om al străzii

20 noiembrie 2019, ora 10:27

Un moldovean stabilit în SUA, care este polițist, a ajuns în centrul atenției americanilor datorită mărinimiei sale. Bărbatul le cumpără de mâncare oamenilor străzii și îi ajută.

Recent, o echipă de la poliție, din care făcea parte și moldoveanul Iaroslav Sandu, a fost chemată să intervină într-un local fast-food, acolo unde un om al străzii, se adăpostise de ploaie. Polițistul moldovean a fost impresionat și i-a oferit o caserolă cu mâncare.

”Eu vin din o țară extrem de săracă în țara cu cele mai multe oportunități, de aceea, consider că nimeni nu ar trebui să sufere de foame în America”, a spus polițistul Iaroslav Sandu.

”Să fii polițist înseamnă mai mult decât să arestezi oameni, înseamnă să ai grijă de oameni și comunitate”, a adăugat moldoveanul.

Iaroslav Sandu a venit în SUA cu familia pe când avea 13 ani, iar de 10 ani este căsătorit cu o moldoveancă pe care a întâlnit-o în America. În țara natală, nu s-a mai întors niciodată.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram