/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv și tablou devastator. Rusia alungă soldații din tranșee cu arme chimice

Un bărbat, aflat în căutare, a fost reținut în timp ce presta servicii de taxi în capitală

missing
20 noiembrie 2019, ora 16:53

Un moldovean de 26 de ani, aflat în căutare a fost arestat de polițiștii de frontieră. Bărbatul a fost reținut azi în timp de presta servicii de taxi în capitală.

Bănuitul este cercetat penal, după ce în luna ianuarie 2018, acesta a încercat să treacă frontiera cu un permis de conducere fals.

Ulterior, au fost întreprinse măsuri speciale de investigații în  municipiului Chișinău, unde a fost identificată locația și cu ce se ocupa persoana în cauză.

În prezent, polițiștii de frontieră întreprind măsuri de documentare în privinţa bărbatului. După întocmirea actelor de rigoare, cazul va fi transmis organelor competente ale Republicii Moldova, pentru a fi tras la răspundere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram