/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Urma să obțină 25 de mii de lei de pe urma vânzării drogurilor. Un bărbat din capitală, reținut la Râșcani

20 noiembrie 2019, ora 12:17

Un bărbat de 42 de ani din capitală a fost reținut ieri într-un bloc din sectorul Râșcani pentru că ar fi implicat în circulația ilegală a drogurilor. După ce a fost arestat, polițiștii au depistat asupra lui droguri în valoare de peste 25 de mii de lei. Acum, suspectul riscă până la șase ani de închisoare. 

Activitatea ilicită a bărbatului a fost documentată de oamenii legii pe parcursul unei luni. Ieri, dânsul a fost reținut în curtea unui bloc de locuit de pe bulevardul Moscova.

„Suspectul a fost escortat la inspectorat. Asupra sa au fost depistate  37 de pachețele zip-lock în care se aflau: o substanță albă cristalizată, un cântar de scara mică, seringi cu lichid și tuburi din plastic ce servesc consumului de droguri”, informează DP Chișinău.

Obiectele și pachețelele depistate au fost transmise la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliției (IGP), pentru a fi supuse expertizării.

Polițiștii au demarat acțiuni speciale de investigații și de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram