/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Acuzații! Dodon ar fi dat indicații pentru urmărirea și interceptarea a doi deputați ACUM

missing
21 noiembrie 2019, ora 11:52

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari îl acuză pe șeful statului că a început să folosească metodele fostului lider democrat Vladimir Plahotniuc și ar fi dat indicații să fie interceptați mai mulți reprezentanți ai Blocului ACUM.

Slusari afirmă că a primit informații că urmează să fie urmărit și interceptat, împreună cu deputatul Chiril Moțpan, președinte al Comisiei parlamentare pentru securitate și ordine publică.

„Igor Dodon încearcă în toate să copieze pe dascălul său Vlad Plahotniuc. Aceleași metode de luptă cu oponenții. Nimic nou sub soare. Igor Nicolaevici, noi prin asta am trecut trei ani, în perioada când dvs. ați chefuit la Condrița cu tăietul porcului și mersul cu cvadrațiclul, ați mers la vânătoarea de braconaj la Răscăieți și ați făcut contrabandă cu vin la Athos. Rămân rece la aceste porcării. Nu-mi schimb modul de viață. Plahotniuci și dodoni vin și pleacă, iar Țara și Oamenii rămân”, a scris Alexandru Slusari pe Facebook.

Anterior și liderul Platformei DA, Andrei Năstase îi acuza pe foștii parteneri de coaliție că i-ar urmări  și intercepta pe liderii Blocului ACUM. Dodon a negat aceste acuzații.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram