/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

De Black Friday, ai reduceri online de până la -50% la Moldcell

missing
21 noiembrie 2019, ora 12:50

Cu sau fără Black Friday, la Moldcell prețurile sunt așa cum rar întâlnești. Vinerea aceasta, 22 noiembrie, compania Moldcell dă startul reducerilor incredibile, de până la 50%, la practic toată gama de produse din magazinul online Moldcell. De ce online? Pentru că e comod, deschis 24/24, și face livrare gratuită oriunde în țară.

Fie că ești în căutarea unui smartphone de top sau al unuia de „buget mic”, a unui laptop, căști wireless sau orice alt accesoriu, pe toate le găsești aici. Sunt prea multe și nu poți să decizi ce anume să-ți cumperi? Vezi mai jos câteva oferte pe care sigur nu vrei să le ratezi.

Mega performantul Xiaomi Mi 9T Pro 64 GB cu doar 7599 lei. Un smartphone pe cât de așteptat, pe atât de lăudat. De ce merită să îl iei, vezi în noua ediție Moldcell Unbox.

Smartphone Samsung A30 32 GB la doar 3199 lei. Pentru cei care apreciază raportul preț-calitate, este un smartphone ideal. Îți oferă tot ce ai nevoie dacă nu ești dispus să cheltuiești prea mult.

Laptopul Myria 2 in 1 la doar 2199 lei, este mic și subțire, cu touchscreen, tastatură detașabilă și dimensiunile sale îl fac numai bun pentru călătorii.

Samsung Galaxy Buds, la doar 1999 lei nici nu necesită descrieri. Fără prea multe detalii și cuvinte în plus: sunt comode și stabile în urechi, au un sunet impecabil, culori interesante și, cel mai important, un super-preț. Galaxy Buds toți și le doresc.

Acum că ai decis ce smartphone îți cumperi, echipează-l cu o husă și o sticlă de protecție. Ai -25% reducere la toată gama acestor produse.

La Moldcell, de Black Friday, reducerile vin la tine. Nici nu trebuie să ieși din casă. Faci comanda online și primești livrarea gratis, în cel mai scurt timp, la ușa ta. Achiți cu un card, în numerar, sau chiar și online, în plus, mai primești și 12 GB bonus la cumpărarea oricărui dispozitiv.

Încă mai stai pe gânduri de ce să cumperi online? Hai pe eshop.moldcell.md

Cauți un produs și nu-l găsești? Sună acum la 078 000 444.

*Toate produsele la reducere se vor oferi în limita stocului disponibil.

*P

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram