/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Fura aur, calculatoare și televizoare, iar apoi le vindea la Cernăuți. Un bărbat din Briceni, condamnat

21 noiembrie 2019, ora 15:29

Un bărbat de 28 de ani din Briceni a fost trimis după gratii pentru că în ultimii doi ani a comis mai multe furturi în casele oamenilor. Individul vindea bunurile sustrase Ucraina. 

Bărbatul pătrundea în locuințe cu ajutorul unui dispozitiv pe care l-a cumpărat de pe internet. Din casele oamenilor el a sustras mai multe bunuri de preț cum ar fi: aur, calculatoare, televizoare, pe care le vindea în orașul Cernăuți, Ucraina.

Pe 15 noiembrie curent, individul a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu ispășirea pedepsei în penitenciar de tip semi-închis. Bărbatul va fi nevoit să plătească şi cheltuieli de judecată în mărime de 7.560 lei și amendă în sumă de 22.500 lei.

Pe lângă acestea, la solicitarea procurorilor, instanța de judecată a admis și acțiunile civile înaintate de cei păgubiți, în sumă de peste 35 de mii de lei.

Inculpatul a mai fost condamnat la începutul acestui an pentru infracțiuni de contrabandă și circulație ilegală de drog, pedepse pe care le ispășea cu suspendare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram