/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ „Pescuiește” problemele de la Soroca. Un tânăr a ieșit să prindă pește pe o stradă din Soroca

missing
22 noiembrie 2019, ora 06:29

Un tânăr din Soroca a oferit faza zilei, după ce a pescuit în plină stradă. Apă era destulă, pentru că nu a reușit să se scurgă fie din cauza gropilor, fie din cauza sistemului pluvial. Anume din acest motiv, tânărul a decis să pună la cale un astfel de protest față de problema care nu se mai rezolvă de ani buni, așa cum spune el.

Solicitat de TV8, tânărul ne-a zis că de mai mulți ani gropile din intersecția dată nu au mai fost astupate, iar sistemul de scurgere a apei este defect, astfel că a decis să rezolve problemele orașului într-un mod original.

„-Ați prins pește? -Am prins raci! Toți vorbesc despre politică, eu am vrut puțin să-i înveselesc. Sunt probleme serioase, care trebuie rezolvate la nivel național. Autoritățile noastre locale sunt slabe”.

Nu am reușit să discutăm și cu primărița orașului Soroca, Lilia Pilipețchi, despre problema din oraș, întrucât aceasta nu se afla la serviciu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram