/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un moldovean, reținut în Italia. Era dat în căutare internațională pentru violență sexuală împotriva unei minore

missing
24 noiembrie 2019, ora 14:56

Un moldovean de 43 de ani, originar din Hâncești, a fost arestat în Vicenza, fiind acuzat de violență sexuală împotriva unei minore și instigare la suicid. Bărbatul, pe numele căruia era emis un mandat de arestare, era dat în căutare internațională.

Acesta a fost încătușat de oamenii legii direct din camera unui hotel unde dormea și dus la secția de poliție, iar ulterior transferat în închisoare. Acolo, moldoveanul va sta până când cauza sa va fi examinată de Curtea de Apel din Veneția, scrie presa italiană.

Faptele care i se incriminează s-ar fi produs în perioada anilor 2016 – 2018. Bărbatul ar putea fi extrădat autorităților din Republica Moldova. El riscă să își petreacă următorii 20 de ani după gratii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram