/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un student de la Facultatea de Drept din Iaşi, înjunghiat la Balul Bobocilor. Doi moldoveni, audiați

29 noiembrie 2019, ora 13:13

Doi moldoveni sunt audiați în calitate de martori, de către polițiștii din România, după ce un tânăr de 22 de ani, student de la Facultatea de Drept din Iaşi, a fost bătut şi înjunghiat. Totul s-a întâmplat în această noapte, în timpul Balului Bobocilor, desfăşurat la un club din Iași.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Ioana Bîlea, a declarat că tânărul a fost înjunghiat în abdomen în urma unei altercaţii.

În jurul orei 1:20 am fost sesizaţi prin apel 112 de un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un club din municipiul Iaşi, a fost agresat fizic. Poliţiştii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat mai multe persoane. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a precizat Ioana Bîlea.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că au fost aduşi la audieri tineri în vârstă de 22 şi 23 de ani, din Republica Moldova. Se pare că persoana care a pornit conflictul este chiar victima, care s-ar fi purtat urât cu o prietenă de-a lor. Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat, ca victima a fost adusa la Spitalul Sf. Spiridon din România.

Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral, fără pierderea stării de conştienţă. Prezenta două plăgi înţepate la nivelul flancului drept din zona abdominală. A fost dirijat la Spitalul de Neurochirurgie pentru consult. Revine în Spitalul Sf. Spiridon pentru internare în secţia de Chirurgie. Pacientul este stabil hemodinamic”, a precizat Diana Cimpoeşu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram