/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Dodon nu exclude că va candida la prezidențialele din 2020. Care sunt cei „doi aliați” care vor decide înscrierea sa în cursa electorală

03 decembrie 2019, ora 06:40

Igor Dodon nu exclude că va candida la alegerile prezidențiale din 2020, dar spune că această decizie va fi luată nu mai devreme de mijlocul anului viitor.

„Eu am doi aliați: poporul și partidul. Vom lua decizie împreună. Dacă vom decide că se merită, vom merge înainte” a spus Dodon în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Șeful statului spune că este concentrat acum pe agenda zilnică și nu ia decizii pe termen lung: „Într-un an, multe se pot întâmpla”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram