/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ După muncă și răsplată. Compania Arax și brandul Zebra TV, premiate cu trofeul Notorium

missing
03 decembrie 2019, ora 13:50

După muncă și răsplată. Compania Arax și Zebra TV, care prestează servicii de televiziune digitală prin cablu și internet la cea mai înaltă calitate, au fost premiată cu trofeul Notorium, la Gala din acest an.

Marian BUNESCU, ORGANIZATORUL CONCURSULUI NOTORIUM: „Noi am organizat un sondaj pentru a identifica ce beneficii o sa aibă datorită utilizării votat marca recunoscută, conform rezultatelor 70 de procente din consumatorii din Republica Moldova probabil vor procura produse și servicii marcate cu acest logotip și circa 59 de procente gradul de încredere în așa produse”.

Prezentă la Gala Notorium, conducerea companiei a primit doua trofee. Aceștia le-au mulțumit abonaților pentru votul de încredere.

Andrei MANCIU, DIRECTOR COMERCIAL COMPANIA ARAX: „Deja al doilea an consecutiv suntem apreciați de abonații noștri și primim acest trofeu. Credem că suntem apreciați datorită serviciilor de calitate pe care le prestăm și datorita abordării individuale a fiecărui abonat în parte, începând cu semnarea contractelor la domiciliu până la soluționarea oricăror probleme apărute pe parcursul prestării serviciilor”.

Liudmila GRECU, MANAGER RESURSE UMANE COMPANIA ARAX: „Fidelitatea clienților pentru noi este foarte importantă, așa cum compania noastră pune un mare accent pe asta, pentru a menține clienții noștri să primim feedback și să bucuram cu o diversitate de canale și cu noua viteză a internetului”.

Compania Arax activează pe piață din anul 1992, dea lungul anilor s-a remarcat prin calitatea serviciului de internet pentru business.

Ludmila GRECU, MANAGERĂ PE RESURSE UMANE COMPANIA ARAX: „Compania Arax prestează servicii  de internet și televiziune pe piață de 27 de ani pentru persoane fizice și juridice, acest premiu este foarte important pentru, noi punem accentul pe calitatea serviciilor noastre”.

Notorium este concursul mărcilor recunoscute din toate domeniile de activitate prezente pe piața din Republica Moldova. Anul acesta a fost a 4-a ediție la care au fost premiate 121 de mărci comerciale cu distincțiile Notorium, cel mai valoros fiind trofeul care simbolizează un cavaler, urmat de medalia de aur, argint și bronz.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram