/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ „Farmacia Familiei” a primit Diploma de Excelență TOP BRANDURI 2019 și trofeul NOTORIUM AWARDS 2019

03 decembrie 2019, ora 12:57

Brandul „Farmacia Familiei” – unul dintre cele mai de succes și îndrăgite branduri din Republica Moldova. Asta o demonstrează și cele două trofee câștigate de rețeaua noastră de farmacii, NOTORIUM AWARDS și includerea în clasamentul Top 100 de braduri de succes din țara noastră, în revista VIP Magazin.

„Farmacia Familiei” este mai mult decât o farmacie, este un spațiu ce îmbină armonios frumusețea cu sănătatea.

Este cea mai mare rețea de farmacii sub același brand din Republica Moldova, fondată în 2005, care a devenit, în scurt timp, un brand cu notorietate, construit cu pasiune și coerență. Rețeaua numără 180 de farmacii, cu peste 1000 de angajați a căror misiune este să contribuie la creșterea calității vieții oamenilor, printr-o gamă largă de produse, prin servicii și sfaturi profesioniste, într-un mod plăcut și accesibil.

Ce este „Farmacia Familiei” astăzi, la cei 14 de ani de activitate? Este rețeua de farmacii –  lider, care pune accentul pe calitate, accesibilitate, şi care se poate mândri cu o echipă ce demonstrează zi de zi că istoriile de succes pot fi construite şi acasă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram