/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Incendiu de proporții la Odesa! Colegiul de Economie a fost cuprins în flăcări. Un profesor a murit

missing
04 decembrie 2019, ora 17:44

Un incendiu s-a produs în această dimineață la un colegiu din orașul Odesa, Ucraina. În urma acestuia, unul dintre profesorii ce activa în instituția de învățământ a decedat. Acesta avea 43 de ani, scrie unian.net.

Potrivit autorităților din regiune, au avut de suferit și alte 21 de persoane, care s-ar fi aflat în clădire, printre acestea se numără și nouă copii. Micuții au fost transportați la Spitalul Clinic Regional pentru Copii din Odesa.

Potrivit sursei citate, de suferit au avut și șase pompieri, care au intervenit în această dimineață pentru a stinge focul. Medicii anunță că două victime se află în stare gravă, iar celelalte se află într-o stare de gravitate medie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram