/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ceban, în vizită în capitala României. Cu cine totuși s-a întâlnit

missing
05 decembrie 2019, ora 12:58

Primarul general al capitalei Ion Ceban se află acum într-o vizită în București. Edilul s-a întâlnit cu primarul sectorului 1, din București Daniel Tudorache. 

Deocamdată, am avut o primă întrevedere cu primarul sectorului 1, Daniel Tudorache”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Cei doi au vorbit despre restaurarea blocului vechi al Liceului „Gheorghe Asachi”.

Avem intenția de a repara blocul vechi (bloc A) al liceului „Gheorghe Asachi” din str. București, 64, în cadrul unui proiect de restaurare, în valoare de aproape 62 demilioane de lei

Ceban a mai spus că astăzi mai are preconizate încă două întrevederi, fără a preciza cu cine urmează să se întâlnească.

Amintim că, acum aproape două zile Ceban a anunțat că urmează să se întâlnească cu primărița municipiului București, Gabriela Firea. La scurt timp, însă informația a fost negată de reprezentanții Primăriei București.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram