Fostul lider democrat, Vladimir Plahotniuc, nu are dreptul să intre pe teritoriul Elveției și al Liechtensteinului. Autoritățile elvețiene au emis o decizie în acest sens pe data de 3 decembrie. Interdicția este valabilă ăână în anul 2029.

Documentul care confirmă acest lucru a fost publicat pe pagina de Facebook, de deputatul Dumitru Alaiba.

”De la Autoritățile Elvețiene. Vladimir Plahotniuc nu are dreptul să intre pe teritoriul Elveției și a Liechtensteinului.
Vladislav Novak, pe de altă parte…nu se știe.

Dar Plahotniuc e în trecut. Subiectul Plahotniuc m-a început a plictisi prin luna iulie. Mai departe să-și facă treaba procurorii cu acest individ, iar eu nu sunt procuror.
Plahotniuc nu mai revine. Următorul din lista celor ce trebuie dați jos este Dodon. Vedem cum zi de zi anume el este aspiratorul nevertebraților din administrație, gata să slujească pe oricine le dă voie să fure. Dodon este următorul Plahtoniuc. Ca și precedentul, va cădea. Nu vom renunța până nu îl dăm da jos. Împreună”, a scris Alaiba.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!