/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ ULTIMĂ ORĂ! Vlad Plahotniuc NU are dreptul să intre în Elveția și Liechtenstein

missing
05 decembrie 2019, ora 13:41

Fostul lider democrat, Vladimir Plahotniuc, nu are dreptul să intre pe teritoriul Elveției și al Liechtensteinului. Autoritățile elvețiene au emis o decizie în acest sens pe data de 3 decembrie. Interdicția este valabilă ăână în anul 2029.

Documentul care confirmă acest lucru a fost publicat pe pagina de Facebook, de deputatul Dumitru Alaiba.

”De la Autoritățile Elvețiene. Vladimir Plahotniuc nu are dreptul să intre pe teritoriul Elveției și a Liechtensteinului.
Vladislav Novak, pe de altă parte…nu se știe.

Dar Plahotniuc e în trecut. Subiectul Plahotniuc m-a început a plictisi prin luna iulie. Mai departe să-și facă treaba procurorii cu acest individ, iar eu nu sunt procuror.
Plahotniuc nu mai revine. Următorul din lista celor ce trebuie dați jos este Dodon. Vedem cum zi de zi anume el este aspiratorul nevertebraților din administrație, gata să slujească pe oricine le dă voie să fure. Dodon este următorul Plahtoniuc. Ca și precedentul, va cădea. Nu vom renunța până nu îl dăm da jos. Împreună”, a scris Alaiba.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram