/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

Ion Ceban va efectua o vizită la Kiev. Prima invitație a fost trimisă la Primăria Chișinău încă în luna iunie

missing
05 decembrie 2019, ora 19:02

Primarul Chișinăului Ion Ceban a anunțat că va efectua, la sfârșitul săptămânii, o vizită la Kiev, după ce a primit o invitație de la administrația capitalei Ucrainei.

TV8 a aflat că o astfel de invitație a fost trimisă încă în luna iunie la Primăria Chișinău. Acest lucru ne-a fost confirmat la telefon de reprezentanta Primăriei orașului Kiev, Victoria Sorokina.

Deoarece fostul primar interimar al Chișinăului nu a dat curs atunci invitației, administrația orașului Kiev a trimis repetat, în luna noiembrie, o scrisoare la Chișinău, după numirea în funcție a primarului Ion Ceban.

Contactat de TV8, Ruslan Codreanu a confirmat că a primit o invitație de la primarul orașului Kiev, Vitali Kliciko, dar nu a reușit să meargă în deplasare, deoarece avea o agendă încărcată.

Ion Ceban a fost astăzi în România, unde s-a întâlnit cu reprezentanți din administrația Primăriei București. Anterior, acesta a avut o deplasare la Moscova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram