/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ultimul discurs al lui Botnari în Parlament. „Activând nouă luni, nu prea am reușit să realizez ceva în circumscripția nr. 38”

missing
05 decembrie 2019, ora 19:42

La finele ședinței Parlamentului de azi, democratul Alexandru Botnari a ieșit tribună și a ținut ultimul discurs în calitate de deputat. Acesta a mulțumit colegilor și a motivat decizia de a fi din nou primar al municipiului Hâncești. 

„Azi este ultima zi. Ca să iau așa decizie nu mi-a fost atât de ușor… M-am gândit că fiind deputat voi putea fi implicat mai mult în realizarea cerințelor cetățenilor. Vreau să mulțumesc tuturor care m-au votat, mulțumesc echipei care mi-a acordat toată încrederea, tuturor colegilor Partidului Democrat, cu care împreună am realizat foarte multe lucruri. Îmi cer scuze dacă prin gestul meu de astăzi poate am dezamăgit. Activând nouă luni, nu prea am reușit în Parlament ca să realizez ceva în circumscripția nr. 38. Ar fi posibil multe de explicat, dar nu vreau să le explic. Vreau să aduc convingerea că mă voi implica și pe parcurs. Asta m-a făcut să candidez la funcția de primar al municipiului Hâncești. Acolo am cu certitudine claritatea unde, ce și cum să fac…”, a spus Botnari de la tribuna Parlamentului.

Acesta a avut și un mesaj pentru toți deputații din Parlament.

„Ultima rugăminte am azi, în ultima zi a mea în Parlament, față de toți colegii deputați: atrageți  atenție mai deosebită administrației  publice locale”, i-a îndemnat Alexandru Botnari.

Tot astăzi, Botnari a mai anunțat că părăsește Partidul Democrat.

Alexandru Botnari a fost ales primar al orașului Hâncești, la alegerile locale din 20 octombrie și a avut până acum 30 de zile la dispoziție să aleagă între fotoliul de deputat și mandatul de primar. Inaintea alegerile parlamentare, acesta a obținut mandatul de primar al orașului Hâncești de patru ori.

Vezi și:

Alegeri parlamentare noi în circumscripția din Hâncești, după ce Botnari a depus cerere de demisie. Când vor avea loc

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram