/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Un nou sondaj! Topul politicienilor care se bucură de încrederea cetățenilor

missing
05 decembrie 2019, ora 12:53

Președintele Igor Dodon și fosta prim-ministră Maia Sandu în continuare rămân politicienii care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor. Surprinzător, dar în top trei s-a regăsit și primarul capitalei, Ion Ceban. Asta arată sondajul realizat de către Fondul Opiniei Publice.

Președintele Igor Dodon s-a clasat pe locul întâi cu 26%, ex-prim-ministra Maia Sandu a acumulat 23,9%, iar activitatea primarului capitalei Ion Ceban a fost apreciată de 4,5% dintre respondenți.

În top cinci au ajuns și fostul ministru al Afacerilor Interne Andrei Năstase, cu 2,8% și fostul prim-ministru Pavel Filip, care a acumulat 2,1%. Acesta a fost urmat de șeful Executivului Ion Chicu, care a obținut 1,5% la sondaj.

– Igor Dodon – 26%
– Maia Sandu – 23,9%
– Ion Ceban – 4,5%
– Andrei Năstase – 2,8%
– Pavel Filip – 2,1%
– Ion Chicu – 1,5%
– Renato Usatîi – 1,4%
– Zinaida Greceanîi – 1,3%
– Ilan Șor – 0,8%
– Vladimir Voronin – 0,7%
– Vladimir Plahotniuc – 0,4%
– Octavian Țîcu – 0,4%

Sondajul a fost realizat în 78 de localități din țară, în perioada 23 – 30 noiembrie curent, pe un eșantion de 1201 persoane, cu vârsta de 18 ani și mai mult. Marja de eroare maximă este de 2,8%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram