/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un miliardar rus a murit într-un accident în Marea Britanie. Apropiații acestuia vorbesc despre un asasinat

missing
06 decembrie 2019, ora 17:36

Miliardarul rus Dmitri Obretețkii a murit în urma unui accident de mașină produs în Marea Britanie. Apropiații omului de afaceri vorbesc despre un asasinat.

Magnatul în vârstă de 49 de ani ar fi fost lovit de o mașină pe 25 noiembrie, în timp ce își plimba câinele în apropiere de casa sa din Surrey. Bărbatul a fost rănit grav și s-a stins la spital după câteva zile. De asemenea, a murit câinele pe care îl plimba miliardarul rus.

Potrivit poliției britanice, în accident ar fi fost implicate trei automobile. Un prieten de-al lui Dmitri Obretețkii susține că nu este exclus ca magnatul să fi fost lovit intenționat de mașină. Asta în condițiile în care, în Marea Britanie, șoferii conduc extrem de prudent.

Cei trei șoferi aui fost audiați de poliție. Deocamdată, nimeni nu a fost arestat, însă oamenii legii au pornit o anchetă.

Miliardarul Dmiti Obretețkii a făcut avere în Volgograd după căderea Uniunii Sovietice. Acum opt ani s-a mutat în Marea Britanie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram