/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

UPDATE: Detalii despre accidentul de pe str. Ismail. Șoferul unei „Dacia”, ar fi trecut la roșu

06 decembrie 2019, ora 15:53

UPDATE: 15:53 La scurt timp de la producerea accidentului rutier de pe strada Ismail din capitală, poliția vine cu detalii. Impactul s-ar fi produs din motiv că unul dintre șoferi ar fi trecut la culoarea roșie a semaforului.

Preliminat, vinovat de producerea accidentului s-ar fac șoferul de 32 de ani, care era la volanul mașinii „Dacia”. Acesta ar fi traversat la culoarea roșie a semaforului” a spus ofițera de presă a IP Chișinău Natalia Stati.

Pe cazul dat a fost pornită o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Șoferul care se face vinovat riscă șase puncte de penalizare și 1 500 de lei amendă.

UPDATE: 13:23 Încă o mașină care aparține unei firme de taxi a fost implicată într-un accident pe strada Ismail din sectorul Centru al capitalei. Impactul s-ar fi produs acum 20 de minute.

Implicat în accident mai este încă un automobil. În urma impactului, cele două autoturisme au fost avariate.

Nu se cunoaște deocamdată cine dintre șoferi se face vinovat.

În această dimineață, o altă mașină de la aceeași firmă de taxi a fost implicată în accident pe strada Mihai Viteazu din capitală. Impactul s-a produs între patru mașini, dintre care una ce aparține unui echipaj de Poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram