/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ A furat un automobil de o sută de mii de lei pentru a se plimba prin oraş. Un tânăr din Leova, reţinut

missing
06 decembrie 2019, ora 17:21

Un tânăr de 19 ani din raionul Leova a fost reţinut de poliţişti pentru că pe data de 2 decembrie curent ar fi furat un automobil de model „Fiat Scundo”, parcat pe strada Tudor Vladimirescu, din oraşul Durleşti. Costul maşinii este de aproximativ o sută de mii de lei.

„Poliția a fost alertată de proprietarul automobilului, un bărbat în vârstă de 36 de ani. La faţa locului imediat s-a deplasat o grupă operativă pentru a stabili toate circumstanțele. Polițiștii au fost întâmpinați de către proprietar. El a spus că a parcat maşina pentru câteva zile şi a plecat de acasă. Când s-a întors a depistat că automobilul lipsea”, informează DP Chişinău.

Ulterior, tânărul a fost reținut și escortat la inspectorat. Audiat de poliţişti, el și-a recunoscut vinovăția. Făptaşul a spus că a furat automobilul pentru a se plimba în oraș. La scurt timp maşina a fost avariată. Totuşi, automobilul a fost întors proprietarului.

Anterior suspectul a fost atras la răspundere pentru infracțiuni similare. Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru răpirea mijlocului de transport. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă de la trei la cinci ani de puşcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram