/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un tânăr riscă pușcărie pentru fabricarea și vânzarea drogurilor. Stupefiantele, urmau să ajungă în Federația Rusă

06 decembrie 2019, ora 12:43

Un tânăr de 24 de ani din Grătiești, Chișinău riscă pușcărie pentru trafic de droguri. Acesta, împreună cu câțiva membri unui grup criminal cultivau plantele de marijuana de tip hidropon în sere, le prelucrau și ambalau pentru a fi transportate în Federația Rusă.

Grupul criminal a fost destructurat de ofițerii și procurorii PCCOCS. Oamenii legii au făcut percheziții acum o lună, unde au depistat mai multe pachete cu doze diferite de marijuană de tip hidropon, utilaje de vacuumare și alte unelte folosite la prepararea drogurilor.    

Valoarea stupefiantelor confiscate se ridică la suma de aproximativ 100 000 lei.

În privința altor membri, au loc măsuri procesual-penale pentru identificarea acestora.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”. Persoanele care vor fi găsite vinovate riscă închisoare de până la 15 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram