/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

La Bălți va circula un „Troleibuz de Crăciun” în care vor fi mini-spectacole gratuite pentru copii

08 decembrie 2019, ora 15:49

În perioada sărbătorilor de iarnă, pe străzile municipiului Bălți va circula un „troleibuz de Crăciun”. Unitatea de transport public va fi decorată pe exterior cu luminițe, iar în interior se vor juca mini-spectacole gratuite pentru copii.

Despre asta a anunțat viceprimarul de Bălți, Nicolae Grigorișin. Directorul „Direcția de Troleibuze Bălți” a menționat că angajații deja au început lucrările pentru decorarea troleibuzului. Acesta va circula pe rând, pe toate rutele din oraș.

„Vom face un orar. De exemplu, astăzi, troleibuzul va circula pe ruta trei, iar mâine – pe ruta numărul unu”, a precizat șeful întreprinderii, citat de Btv.md

Și în troleibuzele care circulă în mod normal prin Bălți, norocoșii îi vor întâlni, în perioada sărbătorilor de iarnă, pe Moș Crăciun și Alba ca Zăpada.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram