/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Poza zilei! Discuții între premieri, înconjurați de bodyguarzi

08 decembrie 2019, ora 18:15

Premierul Ion Chicu a fost surprins astăzi discutând cu fostul prim-ministru democrat Pavel Filip, înainte de începerea unui eveniment public. Cei doi s-au întâlnit la Gala Premiilor TVR, care se desfășoară în această seară la Teatrul Național Mihai Eminescu.

Politicienii au venit însoțiți de bodyguarzi, care au stat în preajmă și în timpul discuției.

Astăzi are loc cea de-a IV-a ediţie a Galei premiilor TVR, unde traditional sunt premiate 10 personalităţi care au performat în domeniile lor de activitate pentru: promovarea istoriei şi limbii române, a patrimoniului cultural, pentru excelenţă în educaţie, artă, afaceri, responsabilitate socială.

În afară de ceremonia de decernare a premiilor TVR este organizat și un concert susţinut de interpreţi îndrăgiţi de publicul de pe ambele maluri ale Prutului. Pe scenă vor urca vedete precum Ducu Bertzi, Dinu Iancu Sălăjanu, Domniţa Iscru, Maria Luiza Mih, Viorel Burlacu, Stela Botez, Kapushon, Elvi’s Band, Tatiana Turtureanu, Dumitru Botnaru, Studioul folcloric „Iedera”, Pavel şi Cleopatra Stratan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram