/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Vlad Filat a plecat de la ședința PLDM: „Nu vă puteți imagina ce ați făcut astăzi cu sufletul meu”

08 decembrie 2019, ora 12:46

Fostul premier Vlad Filat a plecat de la ședința Consiliului Politic Național al Partidului Liberal Democrat, până a începe discuțiile pe marginea ordinei de zi.

Înainte să plece, Filat a ieșit din nou la tribună pentru a-i felicita pe membrii PLDM cu rezultatele obținute la alegerile locale.

„Am omis un lucru foarte important și asta datorită emoțiilor și pauzei lungi de luare de cuvânt în fața oamenilor. Aceste alegeri locale au fost cu totul și cu totul deosebite. Fiecare vot obținut de PLDM nu este un calcul de unu la doi sau la zece,  înseamnă mult mai mult. Rezultatul pe care l-a obținut PLDM și spun asta în cunoștință de cauză, nu doar pentru a vă flata, este unul nu doar onorabil, dar foarte bun și eu vă felicit pentru acest lucru.

Să aveți o ședință lucrativă în continuare și să fie un nou început. Să aveți sărbători fericite și anul care va veni să fie cu mult mai bun. Nu puteți să vă imaginați ce ați făcut astăzi cu sufletul meu”,  declarat Vlad Filat, referindu-se la modul în care a fost întâmpinat, cu aplauze furtunoase.

Și la plecare, toți oamenii din sală l-au aplaudat în picioare minute în șir, iar următorii vorbitori au declarat de la tribună că îl așteaptă să revină în politică.

Amintim că Vlad Filat a fost eliberat condiționat din detenție după ce și-a ispășit 2/3 din pedeapsă. Decizia de eliberare a urmat după ce instanța de judecată i-a redus termenul cu 709 zile din cauza condițiilor inumane de detenție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram