/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Nu se tem de amenzi. Încă 46 de șoferi, prinși beți la volan. Doi dintre ei erau drogați

09 decembrie 2019, ora 14:38

Se pare că avertizările și amenzile nu îi responsabilizează pe șoferi. Doar în trei zile, 46 de conducători auto au fost prinși la volanul mașinii în stare de ebrietate, iar alți 27 conduceau automobilul fără a avea acte la ei.

Din numărul total de șoferi depistați în stare de ebrietate, 12 șofau pe străzile capitalei. Doi dintre ei erau drogați.

Potrivit Inspectoratul Național de Patrulare (INP), în perioada 6 – 8 decembrie, în urma activităților desfășurate pe întreg teritoriul țării, polițiștii de patrulare au depistat peste 2 000 de încălcări ale RCR. Circa 853 de șoferi au depășit limita de viteză, iar 191 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și nu au acordat prioritate de trecere.

În perioada evidențiată, pe teritoriul țării s-au produs 19 accidente rutiere, soldate cu 20 de persoane traumatizate și cinci decedate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram