/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Regina Elisabeta a II-a va schimba șapte outfituri de Crăciun. Oaspeții nu au voie să se îmbrace în aceleași culori ca și Suverana

09 decembrie 2019, ora 16:28

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britaniiva schimba șapte outfituri  de Crăciun. Maiestatea Sa va avea numeroși oaspeți cu această ocazie, la reședința din Sandringham. 

Asta nu înseamnă însă că regina va răscoli prin garderobă pentru a decide ce să îmbrace. Un designer special va crea mai multe schițe cu rochii de seară, iar Maiestatea Sa va alege ceea ce îi place.

Pentru a evita ca cineva dintre oaspeți să poarte haine asemănătoare sau măcar de aceeași culoare, stilistul care va crea rochiile le va comunica tuturor alegerea suveranei din acea seară.

Excepție fac membrii familiei regale, care pot purta aceeași culoare ca și regina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram