/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Dacă îl recunoști, anunță imediat poliția! A furat un telefon mobil

09 decembrie 2019, ora 14:18

Dacă recunoști bărbatul care apare în imaginile video, anunță imediat poliția! Bărbat a profitat de neatenția unui tânăr și i-a furat telefonul mobil. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Incidentul a avut loc pe data de 27 noiembrie, în timp ce victima, un tânăr în vârstă de 26 de ani împreună cu un prieten se aflau pe strada Mihai Viteazu, lângă o gheretă. Pentru câteva minute victima a lăsat fără supraveghere telefonul mobil iar în acel moment făptașul a profitat de neatenție și l-a furat. Prejudiciul estimat ajunge la suma de 12 000 lei.

Pentru fapta comisă, suspectul riscă achite o amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să sune la numărul de contact:  0 60 463 749. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram