/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Chicu a vorbit cu Dodon atunci când au fost aleși miniștrii în Guvern. „Noi ne consultăm”

missing
10 decembrie 2019, ora 06:47

Prim ministrul Ion Chicu a recunoscut că s-a consultat cu șeful statului Igor Dodon, atunci când au fost aleși miniștrii în „Guvernul tehnocrat”. Acesta spune că opinii a cerute și de la fostul deputat Oleg Reidman.

„Eu am propus candidații, lista de trei-patru. Dar bineînțeles se discută. Întreb pe unul. Același Oleg Reidman: “Ce crezi despre persoana respectivă?”… În cazul de fața la fel s-a discutat. -Domnul Dodon v-a dat sfaturi? –  Noi ne consultăm cu domnul Dodon, cum am făcut-o din 2005, de când ne cunoaștem. Bineînțeles că discutăm. – Au fost nume pe care le-ați schimbat? – Nu. Noi am discutat, de exemplu, la un minister oarecare erau trei candidaturi. Care-s avantajele și dezavantajele”, a spus Chicu.

Noul Guvern a fost votat la 14 noiembrie de către 62 de deputați din fracțiunile PDM și PSRM. Peste o oră, membrii noului Cabinet de miniștri au depus jurământul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram