/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Dodon spune de ce a fost nevoie să plece astăzi la spital

10 decembrie 2019, ora 18:13

Președintele Igor Dodon spune că este sănătos, iar în această dimineață a fost la spital pentru a face niște investigații medicale. Declarația a fost făcută după ce șeful statului a fost surprins în această dimineață la Spitalul Republican al Asociației Curativ-Sanatoriale și de Recuperare din capitală.

„Во первых, не дождётесь, este o vorbă în limba rusă. Sunt sănătos „tun”. Când mergi la medic, nu obligatoriu ești bolnav, dar mergi pentru a face așa ca să nu fii bolnav pe viitor. Președintele trebuie într-o anumită perioadă să meargă să facă investigații. Așa e procedura. De aceea suntem sănătoși, totu-i bine, mergem înainte”, a declarat Igor Dodon pentru unimedia.info, după ședința fracțiunii socialiștilor.

Menționăm că unul dintre angajații spitalului a declarat că Igor Dodon a stat la spital în jur de o oră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram