/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vladimir Cebotari a renunțat la mandatul de consilier în CMC. I-a luat locul un fost deputat

missing
10 decembrie 2019, ora 14:45

Democratul Vladimir Cebotari a renunțat la mandatul de consilier în Consiliul Municipal Chișinău și rămâne să activeze în Parlament. Comisia Electorală Centrală a aprobat în ședința de astăzi cererea de demisie a lui Cebotari din funcția de ales local.

Totodată, CEC a atribuit mandatul de consilier următorului candidat pe lista Partidului Democrat, înaintată la alegerile locale din 20 octombrie. Fotoliul din CMC va fi ocupat de Victor Mîndru, fost deputat în perioada 2009-2019.

Partidul Democrat are doi consilieri în CMC, după ce a acumulat 3,97% din voturi la alegerile locale din 20 octombrie.

Victor Mîndru a fost deputat comunist, iar în 2015 a ieșit din Partidul Comuniștilor și a fost timp de doi ani deputat neafiliat. În martie 2017 acesta a aderat la fracţiunea parlamentară a Partidului Democrat.

Victor Mîndru a candidat și la funcția de deputat la alegerile parlamentare din februarie din partea PDM în circumscripția uninominală nr.25 Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram