/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

A urcat „în glumă” într-un autocar de pe ruta Chișinău-București și a vrut să treacă frontiera pe furiș

missing
11 decembrie 2019, ora 18:04

Un moldovean de 38 de ani a urcat „în glumă” într-un autocar de pe ruta Chișinău-București și a intenționat să treacă frontiera fără a prezenta pașaportul. Potrivit polițiștilor de frontieră, de la bărbat se simțea un miros puternic de alcool.

Incidentul a avut loc azi, în jurul orei 00:10, în punctul de trecere Leușeni. Bărbatului i-a fost interzisă trecerea frontierei de stat și a fost rugat să se reîntoarcă în țară. Ajuns la barieră, moldoveanul s-a ascuns după camioanele staționate în apropiere și urmărind acțiunile patrulei Poliției de Frontieră, a încercat pe furiș să treacă teritoriul punctului de trecere, cu intenția de a ajunge ilegal în România.

Motivul invocat de bărbat a fost faptul că nu avea acte de călătorie. Din informațiile deținute de Poliția de Frontieră, bărbatul nu este la prima abatere de la lege. Anterior, acesta a fost documentat de două ori pentru asemenea faptă.

Submit to FacebookSubmit to Google Bookmarks

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram