/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

O persoană a fost exclusă din concursul pentru funcția de șef la „Metalferos”

missing
11 decembrie 2019, ora 11:23

La sfârșitul lunii noiembrie, Consiliul de Administrare al întreprinderii „Metalferos” anunța că cinci persoane au depus dosare la concursul pentru ocuparea funcției de director al companiei, dar în etapa a doua au fost trecuți patru candidați, care vor participa la interviu.

Ieri, pe pagina web a companiei a fost plasat un alt anunț în care se spune că încă un candidat a fost exclus din cursă, pentru că „nu a întrunit condițiile pentru a fi promovat în etapa a doua a concursului”, explicație care contravine deciziei anunțate în noiembrie.

A fost declarat neeligibil dosarul lui Arcadie Vicol, care a fost în perioada 2015-2019  consilier al vicepreședintelul Consiliului de Administrare al „Moldovagaz” și fost vicedirector al „Chișinău Gaz”. Acesta a mai activat din 2005 până în 2013 la „Metalferos”, ocupând funcția de director comercial adjunct.

Astfel, în cursa pentru șefia „Metalferos” au rămas trei persoane: Sergiu Dascăl, Eugeniu Andronic și Igor Cujbă. Aceștia vor participa la etapa interviului, care va ave aloc pe 16 decembrie, ora 11:00,  în Casa Guvernului.

Vedeți mai jos detalii din CV-urile celor trei candidați.

/DOC CV-uri/ Patru persoane luptă pentru funcția de director la „Metalferos”. Doi candidați vin din mediul de afaceri din România

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram