/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Un bărbat, agresat și jefuit de bunurile materiale în satul Bâc. Un individ, reținut

missing
11 decembrie 2019, ora 14:49

În seara de 13 octombrie curent, Poliția Capitalei a fost alertată în satul Bâc prin intermediul serviciul 112 de către un bărbat, care a spus că ar fi fost atacat de un individ şi deposedat de telefonul mobil.

La faţa locului au intervenit polițiștii şi au iniţiat cercetări, pentru identificarea şi reţinerii suspectului.

Potrivit victimei, în vârstă de 44 ani, agresorul s-ar fi apropiat de el și l-a atacat fizic, după care i-a furat telefonul mobil, care costă 4000 de lei și a fugit într-o direcție necunoscută.

În cele din urmă, individul a fost localizat în localitatea din r. Nisporeni El a fost reținut pentru 72 de ore. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția și a spus că telefonul l-a vândut la un Lombard la prețul de 800 lei. Anterior făptașul a mai fost judecat pentru furt.

Bărbatul este cercetat penal pentru jaf. El riscă închisoare de până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram