/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Cântărețul Ed Sheeran, numit artistul deceniului

missing
12 decembrie 2019, ora 12:46

Ed Sheeran a fost numit artistul deceniului de organizaţia britanică Official Charts Company.

Sheeran a devenit al treilea artist care primeşte din partea Official Charts Company premiul pentru stabilirea unui astfel de record, după Justin Bieber.

Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut în ultimii zece ani, în special fanilor mei uimitori. În cinstea următorilor zece!”, a declarat Ed Sheeran, citat de Press Association.

Potrivit Agerpres, cântăreţul şi compozitorul Ed Sheeran a ajuns de 12 ori pe prima poziţie în topurile single-urilor şi albumelor între anii 2010 şi 2019. Totodată, artistul britanic s-a menţinut cel mai mult timp pe primul loc al ambelor clasamente în ultimul deceniu – 79 de săptămâni în total.

Hitul lui Sheeran din 2017 „Shape Of You” a fost numit „cântecul deceniului” după ce s-a menţinut timp de 14 săptămâni pe prima poziţie în top şi se numără printre cele trei piese ale artistului britanic aflate pe primele cinci poziţii ale celor mai bine vândute melodii ale deceniului.

Pe poziţia secundară a acestui clasament se află piesa „Uptown Funk” (Mark Ronson ft Bruno Mars), urmată de „Thinking Out Loud” (Sheeran), „Despacito (Luis Fonsi ft Daddy & Justin Bieber) şi „Perfect” (Sheeran).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram