/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sute de avocați au atacat un spital din Pakistan și au ucis mai mulți pacienți, din motiv că ”s-au simțit ridicularizați”

missing
12 decembrie 2019, ora 15:24

Cel puțin trei persoane cu probleme de inimă au murit după ce peste 200 de avocați au luat cu asalt Institutul de Cardiologie din Punjab, supărați că medicii de acolo îi ridicularizaseră cu o zi înainte. 

Avocații au bătut, de asemenea, mai mulți medici, au vandalizat spitalul, au distrus mai multe mașini și au dat foc unei dube a poliției.

Scandalul ar fi pornit în luna noiembrie, când un avocat s-a plâns că doctorii nu i-au trata o rudă în mod corespunzător, scrie b1.ro. Premierul Pakistanului, Imran Khan, a anunțat demararea unei anchete.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram