/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „Gas Natural Fenosa” în Moldova a devenit „Premier Energy”

missing
12 decembrie 2019, ora 21:27

Cele mai mari întreprinderi de furnizare și distribuție a energiei electrice din Moldova, „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” și „Red Union Union Fenosa” își schimbă denumirile și imaginea cu noile mărci, „Premier Energy” și „Premier Energy Distribution”. Această transformare, axată pe modernizare și inovare, semnifică o nouă etapă în istoria companiilor: o etapă de provocări și oportunități, de consolidare și creștere. Viziunea acționarilor, combinată cu experiența echipei locale, are obiectivul de a implementa strategii inovatoare, proiecte de eficiență energetică.

Pavel  ZUNA, REPREZENTAT EMMA CAPITAL: „Noi avem încredere că managerii locali vor crea o strategie profitabilă pentru companie și care ar funcționa în favoarea consumatorilor.”

Noua marcă este una internațională, proiectată spre viitor și axată pe inovație, accesibilitate, energie curată și bunăstare pentru oameni.

Boris SALAS, REPREZENTANT DUET PRIVATE EQUITY COMPANY: „Noi ne dorim să susținem dezvoltarea economică a țării și a sectorului energetic. Suntem onorați să fim partenerii guvernului Republicii Moldova în dezvoltarea acesteia.  Ne bucurăm de o colaborare deschisă și prietenoasă”.

Premier Energy urmărește renovarea și modernizarea rețelelor electrice, prin implementarea celor mai bune practici și standarde europene de gestiune și îmbunătățire a calității serviciilor.

Jose Luis GOMEZ PASCUAL, COUNTRY MANAGER, PREMIER ENERGY ÎN MOLDOVA: „Noi, investitorii avem voință să investim în țară. Compania noastră Premier Energy va continua cu lucruri de îmbunătățire a serviciilor cu o continuitate”.

Premier Energy este o marcă nouă pentru țara noastră, dar este o marcă cunoscută în România, unde reprezintă o companie importantă de distribuție și furnizare a gazului natural.

Boris SALAS, REPREZENTANT DUET PRIVATE EQUITY COMPANY: „Suntem aici să susținem noul brand Premier Energy. Suntem interesați să investim în Republica Moldova, în această companie, dar și în afara ei în orice oportunitate care ni se prezintă”.

Peter MICHALKO, AMBASADORUL UNIUNII EUROPENE LA CHIȘINĂU: „Pot să spun bine ați venit unui investitor important European în Republica Moldova.”

Premier Energy un nume nou, același profesionalism și dedicație.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram