/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Actorul Danny Aiello din ”Nașul II” a murit la vârsta de 86 de ani, pe patul de spital

missing
13 decembrie 2019, ora 21:24

Cunoscutul actor Danny Aiello a murit în noaptea de joi spre vineri, în clinica în care era internat de câteva zile. Aiello, a cărui stare de sănătate s-a înrăutățit joi, a primit vizita rudelor apropiate, iar, la puțin timp după ce rudele au plecat, actorul a murit, potrivit libertatea.ro.

Danny Aiello a jucat rolul lui Tony Rosato din filmul „Nașul II”. A mai avut roluri în pelicule celebre precum „Fort Apache the Bronx”, în care a jucat alături de Paul Newman, „Once Upon a Time in America”, peliculă cu două nominalizări la Globurile de Aur, sau „Moonstruck”, film cu şase nominalizări la Oscar. Cel mai bun rol a fost în „Do the Right Thing”, peliculă regizată de Spike Lee şi în care Danny Aiello a jucat rolul Sal, rol care i-a adus o nominalizare la premiile Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram